
مقایسه خودروی ام جی با ام وی ام
چندین سال است که خودروهای خارجی مانند لیفان، ام وی ام، ام جی و…. بازار ایران را در دست گرفته اند و اکثر افراد تمایل دارند با وجود امکانات بالایی که این خودروها به نسبت خودروهای بازار داخلی دارند،از این خودروها استفاده می کنند. دراین میان رقابت شدیدی بین خودروهای دو کمپانی ام جی و ام وی ام وجود دارد.در این مطلب باما همراه باشید تا خودروهای دو کمپانی ام وی ام و ام جی را مقایسه کنیم.
مقایسه خودرو MVM و MG:
در این جا تصمیم داریم دو سدان چینی را که از طرفداران زیادی برخوردار می باشد را مقایسه کنیم. اولین ماشین، ام وی ام ۵۵۰ سدان ساخت چری است که در بازارهای خارجی با نام E5 شناخته میشود. این ماشین جایگزین مدل ۵۳۰ شده که چندی پیش توسط شرکت مدیران خودرو تولید میشد؛ محصول بعدی ام جی ۳۶۰ است که قطعاً برخی از مدلهای وارداتی این کمپانی را میشناسید.
البته باید توجه داشت که ام وی ام ۵۵۰ دیگر تولید نمیشود اما شاید بتوان نمونههای صفرکیلومتر آن را در برخی نمایندگیها و نمایشگاهها پیدا کرد و خریداری نمود. این ماشین شکل تکامل یافته ی ۵۳۰ می باشد و از همان پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری مدل ۵۳۰ در آن استفاده شده و خروجی ۱۳۹ اسب بخاری و گشتاور ۱۸۲ نیوتون متری را ارائه میکند. این پیشرانه به یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا ۷ سرعته CVT با قابلیت تعویض دستی متصل میشود. شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت این خودرو ۱۱ ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز ۱۸۵ کیلومتر در ساعت اعلام شده است.
ام جی ۳۶۰ که در اصل ماشینی است با برند سایک موتورز که در بازار چین عرضه می شود نیز در شهر تبریز مونتاژ میشود. شرکت پارس موتورز مسئولیت تولید و فروش این ماشین را عهده دار است. ام جی ۳۶۰ از نظر طراحی، خودروی بسیار زیبایی است و در صورت قیمتگذاری درست، شبکه نمایندگیهای وسیع خودروی با کیفیتی به حساب می آید.
در بازار چین ام جی ۳۶۰ با دو پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی یا توربو تولید می شود اما مدلی که در ایران مونتاژ میشود از پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی استفاده میکند. این پیشرانه قدرت ۱۰۷ اسب بخاری و گشتاور ۱۳۵ نیوتون متری داشته و آن هم به یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا ۴ سرعته اتوماتیک متصل است.
شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر این خودرو در ساعت ۳۶۰ برابر با ۱۲.۵ ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز ۱۸۰ کیلومتر در ساعت است. طبق مقایسات انجام شده ام وی ام ۵۵۰ از نظر قوای محرکه و خروجی پیشرانه به نسبت ام جی 360 برتری دارد.
مورد مقایسه ی بعدی این دو خودرو، مصرف سوخت و گنجایش صندوق بار این دو می باشد. اکثرخریداران سدان ها افرادی هستند که به این دو موضوع اهمیت زیادی میدهند.
مصرف سوخت ام وی ام ۵۵۰ در هر صد کیلومتر ۷.۷ لیتر می باشد و حجم صندوق بار آن نیز ۴۵۰ لیتر میباشد. در سوی دیگر خودروی ام جی ۳۶۰ دارای مصرف سوخت ۷.۵ لیتری می باشد که نشان می دهد خودروی ام وی ام ۵۵۰ خودروی پر مصرف تری به حساب می آید.همچنین صندوق عقب ام جی 360 گنجایش ۴۸۲ لیتری دارد که به نسبت ام وی ام از گنجایش بالاتری برخوردار می باشد.
مزایا و معایب خودروی MG 550:
مورد بعدی که باید به آن توجه داشت، مشکلات کیفیتی ام وی ام ۵۵۰ است.این خودرو در ارزیابیهای انجام شده تنها موفق به کسب ۱ ستاره کیفی شده. این خودرو دارای موتور 1800 سی سی می باشد وهمچنین 160 اسب بخار قدرت تولید میکند. پشت فرمان این ماشین میتوان سرعت 205 کیلومتر بر ساعت را تجربه کرد و در عرض 8/10 ثانیه به شتاب 100 کیلومتر رسید.
ام جی MG 550 دارای گیربکس پنج دنده به صورت اتوماتیک با قابلیت تعویض به صورت دستی است.این خودرو دارای باک بنزینی 70 لیتری است که در هر 100 کیلومتر سیکل ترکیبی 1/8 لیتر بنزین می سوزاند.
از معایب این خودرو پس از استفاده زیاد، حس شدن صدای زیاد طاقچه عقب ماشین و در بعضی موارد صدای آزار دهنده ی داخل اتاق ماشین است.
یکی دیگراز معایب این خودرو کمبود قطعات آن در شهرهای کوچک است که اکثر دارندگان این ماشین در شهرهای کوچک با آن مواجه میشوند.
مزایا و معایب خودروی MG GS:
ام جی GS یکی از خودروهای کراس اوور می باشد که به عنوان یک شاسی بلند اسپرت به حساب می آید. طراحی خشن و تهاجمی این خودرو تداعی کننده سرعت بالا می باشد. خطوط تیز و مثلثی شکل به کار رفته شده در طراحی این خودرو ، ظاهری خاص و جوان پسند به ام جی GS بخشیده است.
توان تولیدی موتور ام جی جی اس 200 اسب بخار است که با گیربکس 6 سرعته اتوماتیک همراه شده است. مصرف سوخت ترکیبی MG GS نیز 8 لیتر بوده و صفر تا 100 کمتر از 10ثانیه را برایتان به ارمغان خواهد آورد.
مزایا و معایب خودروی MG 360:
خودروی ام جی 360 با طراحی ساده و جذابی که دارد یک گزینه ی خوب برای خانوادههای ایرانی به حساب می آید. طراحی داخلی ام جی 360 دارای تغییراتی مانند اضافه شدن قسمت های چوبی به داخل خودرو گشته است که با ترکیب رنگ کرم، دارای نمایی بسیار زیبا شده و خبری از حس ناخوشایند خرید یک کالای بی کیفیت چینی نیست. خودروی ام جی 360 به ESP مجهز است که به موقع عمل کرده و کمتر با کم فرمانی روبرو خواهید بود، هندلینگ خودرو نیز راضی کننده بوده و حس خوبی را از تجربه ی رانندگی این خودرو دریافت خواهیدکرد.
گیربکس خودرو شش سرعتهی اتوماتیک بوده که هماهنگی مناسبی با موتور خطی 4 سیلندری خود دارد و 107 اسب بخار تولید میکند. مصرف سوخت ترکیبی 7.5 و شتاب 0تا100 در 9.7ثانیه از دیگر ویژگیهای این مدل می باشند.
بازار کارکرده کدام خودروی چینی بهتر است؟
MG 360، MG 6 و MG GS همگی خودروهای با کیفیتی بوده اند که توسط شرکت هایی با پیشینه طولانی و معتبری تولید شده اند، شاید طراحی ام جی 6 و ام جی GS جوان پسندتر باشد ولی این امر به هیچ وجه به معنای ضعیف بودن زبان طراحی ام جی 360 نیست. تمامی خودروها از کیفیت قطعات داخلی یکسان و زیباییهای بصری مربوط به خود دارا هستند. صدای ورودی موتور به داخل کابین در سرعت بالا را شاید بتوان یکی از معایب خودروهای ام جی درنظر گرفت که البته این مشکل از مدل ام جی 360 بسیار کمتر می باشد. رنج قیمتی مناسب، سیستم فنربندی و تعلیق قوی و فضای باز با ارتفاع مناسب کابین نیز از ویژگی های تقریبا همیشگی ام جی می باشد. از این رو در مطالب بعدی به قیمت صفر و کارکرده هریک از این خودروها در بازار حال حاضر میزنیم تا در تصمیم گیری به یاری مان بشتابند.